Tuotteet

VibLab- ohjelmalla voidaan tuottaa ääntä vibroakustisen terapian välineistöille.

Vibroakustinen terapia ja hoito perustuu kaiuttimien tai transduusereiden tuottaman matalataajuisen 20 - 120 Hz:n siniäänen aiheuttamaan vastinresonanssiin kehossa. Äänen värähtely siirtyy lihaksiin ja ne alkavat värähdellä. Hoidossa käytetty ääni on yksinkertaisin äänen muoto eli siniaalto. Se synnyttää vastinresonanssin kehossa jo pienilläkin äänen voimakkuuksilla, joten äänen korvin kuultava voimakkuus hoidon aikana on pieni.

VibLab toimii selainpohjaisesti tietokoneella ja älylaitteilla

VibLabin käyttöön suosittelemme Chrome-selainta. Ohjelma tuottaa ääntä. Ääni siirretään ääni-ulostulosta langallisesti tai langattomasti bluetooth-yhteyden kautta. VibLabillä voit antaa hoitoja esim. multivib, VibMat , Flexoundin humu, taikofon ym. myös Nextwaven fysioakustiset tuolit voidaan kytkeä Viblab ohjelmaan.

VibLab sisältää 25 valmisohjelmaa. VibLabillä voit tehdä ja tallentaa myös omia hoito-ohjelmia. Tiedostot tallentuvat laitteesi muistiin.

Hoidolla voidaan joko rentouttaa tai aktivoida kehoa.

Hoitavan äänen taajuutta, voimakkuutta ja muita ominaisuuksia on mahdollista muokata VibLab-ohjelman avulla yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan. VibLab ohjelmalla voidaan tehdä yksilöllisiä hoito-ohjelmia. Ohjelma toimii selainpohjaisesti tietokoneella, tabletilla ja puhelimella, käyttäen laitteen omia ääniliitäntöjä.

Laitevaatimukset ja ohjelmapäivitykset

VibLab ohjelma toimii tietokoneen, tabletin ja puhelimien Chrome selaimessa. Ohjelmapäivitykset tulevat käyttöönne helposti.